Leveren van witgoed

Leveren en installeren van witgoed

Als full service bezorgspecialist en verlengstuk van succesvolle bedrijven vergroot VD Transport Groep de waarde van bestelde producten. VD Transport Groep bezorgt, verzorgt en ontzorgt door witgoed op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. We bellen met een grote glimlach aan bij de particulier, rijden de bestelling naar de juiste ruimte en/of tillen deze naar de juiste etage en pakken de bestelling uit. Vervolgens monteren en installeren wij het apparaat vakkundig. Vanzelfsprekend nemen we de verpakking en het oude product mee. VD Transport Groep gaat hiermee verder dan enkel afleveren. Wij zorgen voor bezorging afgestemd op de wensen van uw klant. Daar wordt iederéén blij van!


Wij gaan voor maximale tevredenheid

VD Transport Groep gaat voor maximale positieve klantbeleving en klanttevredenheid. We doen wat nodig is om de klant het zo makkelijk mogelijk te maken. Wat u en uw eindklant van VD Transport Groep mogen verwachten is hetvolgende:

  • Wij bezorgen op een tijdstip naar keuze
  • Wij bezorgen 7 dagen per week
  • Wij bezorgen op dezelfde dag, de volgende dag, wat u maar wilt
  • Bezorging via real time track & trace
  • Zorgeloze bezorging in de juiste ruimte van de woning
  • Wij sluiten het witgoed aan
  • Wij nemen het oude witgoed en de verpakking weer mee
  • Distributienetwerk over de gehele Benelux en Duitsland

VD Transport Groep is hiermee meer dan een bezorgdienst. Vanaf het moment dat een bestelling bij ons binnenkomt, staat uw klant op ons netvlies. We houden de klant op de hoogte zodat deze precies weet wanneer hij/zij de bestelling kan verwachten. Onze bezorgspecialisten zijn ervaren in het vervoeren van kostbare en kwetsbare producten. Ze zijn 100% met zorg voor uw klant onderweg. Een geruststellend feit voor u en de klant. Wij voelen ons medeverantwoordelijk en zien het als onze bijdrage aan de door u beloofde service, kwaliteit en beleving van het product.


Witgoed transport is meer dan bezorgen

De bezorgspecialisten van VD Transport Groep zijn ervaren in het vervoeren van kostbare en kwetsbare producten. Ze zijn 100% met zorg voor uw klant onderweg. Een geruststellend feit voor u en de klant. Wij voelen ons medeverantwoordelijk en zien het als onze bijdrage aan de door u beloofde service, kwaliteit en beleving van het product.

Zo geven onze bezorgers uitleg over de geleverde producten en kunnen ze indien nodig een identiteitscheck of leeftijdscontrole uitvoeren. We beschikken ook over speciaal opgeleide bezorgers die producten vakkundig monteren en installeren. Vanzelfsprekend nemen we de verpakking en het oude product mee. Wij noemen dit meer dan bezorgen: bezorging afgestemd op de wensen van uw klant. En daar wordt iederéén blij van!


Transparantie bij bezorging witgoed

VD Transport Groep is meer dan een bezorgdienst. Vanaf het moment dat een bestelling bij ons binnenkomt, staat uw klant op ons netvlies. We houden de klant op de hoogte door heldere, proactieve communicatie, zodat de klant precies weet waar en wat hij/zij kan verwachten. Binnen onze online omgeving kunnen uw klanten een bezorgafspraak maken, bekijken en beheren. Op de dag van bezorging zien ze welke bezorger langskomt en via track&trace zien ze precies waar onze koerier zich bevindt en wanneer hij arriveert. Daarnaast ontvangen ze tijdens het hele bezorgtraject notificaties per e-mail en sms.


Witgoed laten bezorgen? Afspraak is afspraak!

VD Transport Groep bezorgt, verzorgt en ontzorgt door kostbare producten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. Uw klanten kunnen kiezen uit bezorging op elk gewenst tijdstip in tijdvakken van 4 tot wel 1 uur. Bezorging op dezelfde dag of de volgende dag hoort daar ook bij.


Witgoed laten bezorgen van elk formaat

VD Transport Groep is gespecialiseerd in bezorging en installatie van witgoed van elk formaat. Of het nu gaat om kleinere huishoudelijke apparaten tot wasmachines, koelkasten en diepvriezers van de grootste formaten denkbaar. VD Transport Groep zorgt ervoor dat uw producten veilig, onbeschadigd en werkend bij uw klanten worden afgeleverd.


Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bezorging en installatie van witgoed voor uw klanten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontvang een gratis offerte.