Warehousing

Warehousing

Wilt u warehousing uit laten voeren door een transportbedrijf met veel ervaring? Kies dan voor VD Logistics. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van logistiek, transport en warehousing en kennen alle ins en outs van de markt. Schakel ons in en samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw warehousing vraagstukken.

Schakel onze ervaren experts in voor uw warehouse transport

Misschien heeft u al vaker over warehouse transport gehoord, maar weet u niet precies wat het inhoudt. Transport en warehousing is het transporteren van goederen naar een opslag, die op een later moment worden gedistribueerd. Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met het transport als u gebruikmaakt van warehousing? Maak dan kennis met onze specialisten en wij gaan met u op zoek naar een passende oplossing voor uw bedrijf! Wij vervoeren uw goederen onder andere van en/of naar: Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Dit zijn de voordelen van VD Logistics:

  • Een efficiënte en flexibele routeplanning
  • Track and trace
  • Maatwerkoplossingen: geen uitdaging is ons te vreemd
  • Betrouwbare en dagelijkse service
  • Snelle doorlooptijden (binnen 24 uur mogelijk)

Met onze warehousing dienstverlening maken wij het verschil voor onze klanten! Meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan contact op.