Zeecontainer transport

Zeecontainer transport

Zeecontainer transport of ook wel container transport, vergt een professionele aanpak.  U wilt bijvoorbeeld voorkomen dat de containers niet tijdig in de haven worden afgeleverd, met als gevolg dat de boot gemist wordt. VD Transport Groep is uw partner in zeecontainer transport. Wij hebben een jarenlange ervaring in het transport van containers binnen de Benelux en Duitsland, Niet alleen zorgen we dat uw geladen containers tijdig in de haven worden afgeleverd. Ook kunnen we de containers voor u ophalen in de haven en deze tijdig op de door u gewenste locatie afleveren. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar!


Onze mogelijkheden bij container transport

Bij het transport van zeecontainers zoeken we samen met u naar de meest geschikte aanpak. Goederen moeten snel, maar op professionele en verantwoorde wijze van A naar B worden gebracht. VD Transport Groep biedt u de mogelijkheid om containers met een formaat van 20’, 30’, 40’ of 45’ te laten vervoeren. Het vervoer wordt uitgevoerd door professionele chauffeurs, die weet hebben van de strenge eisen op het gebied van container transport.


Container transport gevaarlijke stoffen

Ook het vervoer van gevaarlijke stoffen, vaak aangeduid als ADR-goederen, behoort tot onze mogelijkheden. Hierbij is het nog belangrijker om vooraf een plan van aanpak op te stellen. U wilt bijvoorbeeld voorkomen dat de gevaarlijke stoffen lange tijd onbeheerd op een locatie blijven staan! VD Transport Groep is gespecialiseerd in container transport van gevaarlijke stoffen, zodat onnodige vertragingen niet zullen optreden en de containers veilig op hun bestemming aankomen.


Container vervoer op korte termijn

Wilt u op korte termijn een container transport plannen tussen twee havens? Ook dat is mogelijk bij VD Transport Groep. Neem direct contact met ons op, zodat wij u alle mogelijkheden vrijblijvend kunnen uitleggen.


Container transport: onze mogelijkheden

VD Transport Groep heeft u de volgende mogelijkheden te bieden als het gaat om container transport:

  • Containers met een formaat van 20', 30', 40' en 45'
  • Vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR-goederen) mogelijk 
  • Shunts tussen havens
  • Intern havenverkeer ook mogelijk
  • Container vervoer op korte termijn mogelijk
  • Internationaal binnen de Benelux en Duitsland mogelijk

Heeft u een wens die niet hierboven staat vermeld? Neem dan contact met ons op en we kijken dan graag samen naar de mogelijkheden. VD Transport Groep staat er namelijk om bekend om flexibel te zijn en wij denken graag met u mee.


Meer weten over onze aanpak bij zeecontainer transport?

Wilt u meer weten over de aanpak van VD Transport Groep bij zeecontainer transport? Of wilt u direct een afspraak maken voor een aankomend transport? Neem nu direct contact met ons op en we gaan er samen voor zitten om uw transport te regelen. Uiteraard krijgt u van ons vooraf gratis en vrijblijvend een duidelijke een prijsofferte.