VD Transport Groep is uw logistieke partner, met jarenlange expertise in alle facetten van het logistieke proces. Wij zijn uniek doordat wij logistieke diensten kunnen combineren met elkaar en zo voor u de gehele keten kunnen integreren. Dit zorgt ervoor dat u minder partners nodig heeft voor het verzorgen van uw logistieke processen.

Wij hebben als VD Transport Groep enkel gecertificeerde professionals in dienst en wij voldoen aan de hoge NIWO (Nationale en INternationale Wegvervooer Orgnaisatie) normen. Hierdoor bent u gegarandeerd van het feit dat wij voldoen aan de hoogste eisen van kredietwaardigheid, betrouwbaarheid en vakbekwaambaarheid.

Voor iedere opdracht of ieder logistiek proces hebben wij specialistisch materieel. U heeft bij ons de keuze van contract transport én stuktransport tot overname van uw gehele logistieke proces. Wij beschikken tevens over een eigen warehouse, zodat u uw goederen niet elders hoeft op te slaan. Kortom: de volledig logistieke keten onder één dak: dat is VD Transport Groep